Esittely
Ottelutilastot
FC HaPo 2 - LuVe
2020 - Edustus - Miesten Kutonen
Klo 18:00 Honkala nurmi
8
Syy

Otteluraportti FC HaPo/2 - LuVe 1-2


Markuksen aamupuurossa oli tänään muutakin kuin voisilmä!

Kyllä, revanssi on tosiasia! Viime kierroksen rujompi tappio tuli kuitattua tällä kierroksella ja millä tavalla!

Rosteri oli hieman ohkainen, maalissa Topsy, kentällä Markus, Konsta, Joona, Amor, H-P, Petteri, Juha, Juuso, Mikko, Simeon ja Eero.

Markus painoi ensimmäisen maalin lähes ensimmäisestä hyökkäyksestä joka saatiin rakennettua! Murtava syöttö, komea harhautus, kassari kioskille ja kassan kautta kotio! Peli LuVelle 0-1 ja hieman tuntui ottavan vastustajalla koville. Sen jälkeen käytiinkin pitkä ja uuvuttava viivytystaistelu jossa HaPo hakkasi päätään LuVen muuriin. Tasoitus nähtiin toisella puolikkaalla, aika lailla paitsiolta haiskahtamisesta huolimatta peli tasan 1-1. Tiivis puolustus ja Coachin tiukat ohjeet pitivät HaPon poissa pahanteosta.

Tuomarin ilmoitettua lisäajasta, saatiin pallo pelattua oikealta laidalta Markuksen jalkaan, taas näyttävä nousu kuudentoista rajalle ja jalka tyhjäksi!! Sinne helähti takanurkkaan ja veskari oli aivan voimaton!! Peli LuVelle 1-2 ja muutama minuutti peliaikaa jäljellä. Loppu painittiinkin sitten entistä tarkemmin, mutta kyllä vastustajan peli-ilo jäi siihen ja pilli soi ottelun lopun merkiksi.

Uusi tähti on syntynyt, Firman Tinder tulee olemaan tukossa koko loppuviikon tämän johdosta!!

Ensi kertaan!

- Eero

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat