Esittely
Ottelutilastot
LuVe - FC Eurajoki/II
2020 - Edustus - Miesten Kutonen
Klo 19:30 Luvia TN
2
Syy

Otteluraportti LuVe - FC Eurajoki/II 3-2


"Olet oikeassa veljeni, tänään oli ilmassa vanhan koulun kylävihaa!"

Rosterissa oli niin paljon porukkaa että minulta loppui sormet kesken! Mutta maalille kuitenkin Topsy, kentälle Ion, H-P, Juha, Petteri, Markus, Tommi P., Tommi H., Oliver, Adiel, Simeon, Mikko, Juuso, Amor, Konsta ja Eero.

Heti alkuun täytyy todeta että numerot mairittelevat vastustajaa hyvin vahvasti. Topsy olisi tarvinnut maalilla OFFia, sen verran oli mies paukuroilla pelin jälkeen. Molemmat maalit ihan omista virheistä ja muuten sitten olikin vähän hiljaisempaa. Kun taas tehokkuus ei ollut meillä ihan tapissa. Toki osa syytä voi olla "The Coachin" tekemät kokeilut pelipaikkojen suhteen, hieman haettiin uusia tuulia peliin.

Tuomari oli silti se joka pelistä oli kuitenkin kaikkein pahiten pihalla ja valitettavasti se näkyi kenttätapahtumissa.. Kentällä nähtiin kaikki kortit mitä pakasta löytyi, mutta silti aivan liian myöhäisessä vaiheessa. Miestä otettiin kuin sitä kuuluisaa vierasta sikaa.

Jossain vaiheessa meni vastustajan kasetti jumiin ja kentällä kuultiin mitä mielenkiintoisempia solvauksia, suurin osa olisi sopinut paremmin nuoremman tyttäreni suuhun hiekkalaatikon reunalle kuin aikuisten miesten jalkapallopeliin, mutta minkäs teet, toisille vaan on jaettu pienemmällä lusikalla.

Sitten itse peliin. Ensin annettiin kaverille yksi eteen ja sitten kiristettiin peli 3-1 tilanteeseen. Ensimmäiset kaksi maalia olivat yllättäen kärkeen(!) nostetun Markuksen käsialaa. Mies jonka Tinder-matchit ovat järjestään rakennuspuolen ammattilaisia ehti firman tiliä päivitellä puoliajallakin. Viimeisestä maalista vastasi "Captain Serious" joka vihdoin pudotti gorillan selästään ja upotti pallon verkkoon!

FCE/II sai vielä loppuneljänneksellä toisen maalinsa, kahden tolpan ja ties minkä kautta pallo löysi tiensä maaliin. Aivan loppuminuuteilla nähtiin vielä se suora punainen, kun Tommi Pietilä ajoi vastustajan hyökkääjää sananmukaisesti vastapalloon. Tästä FCE/II sai vielä pienen loppurynnistyksen, mutta se meinasi tyrehtyä "Heinixin" tekemään tyhjään maaliin, mutta vain meinasi, koska sen verran polvet jo miehellä tutisivat että sijoitus meni päädystä yli.

Ensi viikolla ajellaan taas!

-Eero

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat