Esittely
Ottelutilastot
EuPa 2 - LuVe
2020 - Edustus - Miesten Kutonen
Klo 18:30 Euran Wembley
18
Elo

Otteluraportti EuPa2 - LuVe 5-3


Tänään otettiin mittaa Euralaisista Palloista #2 ja hiukan jäätiin mittauksessa toiseksi..

Rosterissa tänään, maalissa "Kireät nivuset" Hietapakka. Kentällä H-P, Petteri, "Topsy", Juuso, Amor, "Heinix", "Captain Serious", "Kona", Joona, Iisakki, "Zlatan" sekä Eero. Penkin päässä "Coach" sekä Oliver.

Ensimmäisestä maalista vastasi EuPa kun lievästi kädeltä haiskahtanut tilanne livahti ohi tuomarilta ja hyökkääjän tarkka veto livahti ohi Tommista. Tilanne 1-0 EuPalle. Vastustaja hallitsi keskikenttää paikoin suvereenisti mutta siitä huolimatta pallo saatiin muutaman kerran pelattua hyvän näköisesti boksin sisään, mutta tuloksetta. Ensimmäinen LuVen kihahdus nähtiin kulmatilanteen jälkihöyryissä kun vastustaja pelasi jo maaliin menossa ollutta palloa kädellä ja tästä pallo määrättiin pilkulle! Pallon taakse reeneissä puhdasta jälkeä tehnyt Heinix ja vaihtopenkki puri kynsiä... Varma sijoitus ylös ja LuVe mukaan taistoon!

Seuraava maali olikin sitten meiltä työtapaturma, huono kosketus keskitykseen ja pallo omaan maaliin.. Näitä sattuu, jos ei sattuisi niin ei olisi tehtykään mitään. Vastustaja sai vielä toisenkin pöntön aikaiseksi ennenkuin herättiin kunnolla mukaan taistoon! Ensimmäisestä kavennuksesta vastasi "Kona" joka taisteli pitkän avauksen itselleen puhtaasti tahdolla! Ensin "Kona" taklasi vähintään kaksi kertaa isomman Euralaisen irti pallosta ja sen jälkeen sijoitti hävyttömästi etukulmasta sisään! Tässä vaiheessa EuPa otti toisen irtioton ja laittoi pilkusta pelin 4-2 lukemiin. Toinen kavennus oli "Zlatanin" käsialaa, perinteisesti ruma riparipallo jonkun perseen kautta sisään! Ihan "Zlatanin" käsialaa. Peli 4-3.

Tässä vaiheessa Joona "Fan Favorite" Kulmala oli päässyt jo katsomonkin ihon alle, jotain kannustuksen tapaista oli kuultavissa lehtereiltä.

Paikkoja oli, mutta ei saatu enää peliä painettua tasoihin. Vastustaja sen sijaan kaunisteli vastahyökkäyksestä pelin loppulukemat 5-3.

Nyt onkin parin viikon tauko peleistä, nuollaan haavat, hierotaan nivuset taas auki ja ollaan valmiita kun pelit taas jatkuu!

- Eero

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat