Esittely
Ottelutilastot
LuVe - Karhu-Futis
2020 - Edustus - Miesten Kutonen
Klo 19:30 Luvia TN
12
Elo

Otteluraportti LuVe - Karhu-Futis 0-1


Ensimmäiset vihulaiset olivat olleet paikanpäällä jo klo.17 kun peli alkoi vasta klo.19:30. Mitä lie puuhastelivatkaan, mutta ainakin olivat ottaneet hyvät alkulämmöt ennen peliä.

Illan rosterissa, maalissa Topias. Kentällä Amor, H-P, Petteri, Juha, Juuso, Ion, Markus, Konsta, Antti, Jarno V., Tommi H. sekä Mikko ja Eero.

Peli alkoi jossain määrin LuVen komennossa ja koska tuomarilinja oli hieman lepsuhko, niin fyysinen elementti tuntui tuovan LuVelle etua. Peli oli kovaa mutta pääasiassa kuitenkin reilua. Ainoa ero oikeastaan tuli siitä että LuVe otti kovaa edestä ja Karhu-Futis takaa. Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisellä puoliskolla, kun Karhu-Futis pääsi nopeaan vastahyökkäykseen vasemmasta laidasta, kova veto kohti Topiasta jonka "Topsy" torjui, mutta kakkospallossa olikin sitten vastustaja ensimmäisenä... Tilanne 0-1.

Paikat oli meilläkin, itse asiassa muutama aika herkullinenkin! Mutta ei onnistunut tänään. Antti varmasti lähimpänä, kulmatilanteesta jatkopallo ja suoraan Antille, mutta pusku takanurkkaan meni vain hieman ohi! Kun peliä oli enää Eeron verran jäljellä (mitä se sitten ikinä tarkkoittaakaan?) niin kentälle vaihdettu Topias pelattiin todella näyttävästi läpiajoon! Kuudentoista kulmalla takaa kuului ohje: "AMMU ALANURKKAAN!!" Ja Topias teki työtä käskettyä! Veto meni vain pari metriä yli etunurkasta!

Loppuun ei enää saatu puristettua maalia vaikka kulmasta taas lähellä oltiinkin. Näin ollen peli päättyi Karhu-Futiksen voittoon lukemin 0-1.

Ensimmäinen kierros on nyt pelattu ja LuVen saldo näyttää lukemia 2-2-2 ja pisteitä on 8. Toinen kierros aloitetaan jo ensi Tiistaina ja sen myötä Maanantain harjoitukset on peruttu, poislukien Antilta, jolle "Coach" lupasi vetää 1,5h puskuharjoitukset. Ilkeämielisemmät halusivat raporttiin kirjattavan että tappio olisi kyseisen pukkailijan syytä, mutta sellaiseen ei lähdetä!!

Ensi viikolla siis jatketaan ja toiselta kierrokselta on muutama revanssi odotettavissa!

- Eero

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat