Sinulle on postissa siirappia!
20.8.2019 9:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuran toimiston faxiin oli saapunut kirje. Kiitämme nöyränä kirjeestä ja toivotamme kilpakumppanillemme tuloksellista syksyä kaikin puolin!

Iso kiitos ja kumarrus kaikille LuVen talkootoimintojen tekijöille, tapahtumiin osallistuneille ja asioiden sujumiseen myötävaikuttaneille ihmisille! Olette tärkeitä matkassa seuratoiminnan aallonharjalla, etenemisessä ja pysymisessä siellä.

Vihreälle sydämelle!

Me olemme matkanneet tiiviisti yhdessä, mutta silti riipaisevasti erillään pitkän ajan. Olemme olleet samoin elämän tärkeimmistä hetkistä ajattelevia, ihmisten seurasta nauttivia ja pyrkineet tahoillamme iloa jakamaan. Olemme saaneet olla toistemme seurassa vain 90-minuuttisia, ennalta määrättyjä kisametrejä tai yksittäisiä nopeita suorituksia. Niistä hetkistä olen nauttinut, koska sinun laillasi minä nautin loppuhetken jännityksestä, rehdin taistelun hengestä ja siitä, että meidän kanssamme ei koskaan ole tylsää. Meillä on ollut eripuraa ja pikaisilta, ajattelemattomilta sanoiltakaan ei ole vältytty. Niistä on kuitenkin selvitty ja lopulta kättä paiskattu sovinnoksi. Sinuun on aina voinut luottaa, että et jää pahoja ajattelemaan, vaan kannat ylpeänä arvoa olla rehti ja reilu, anteeksi minulle antava ja loukattuasi minua olet aidon pahoittelun osaava.

Olen nyt seurannut sinua viime aikoina tiiviimmin ja tullut päätelmään, että olet samalla täydellinen kumppani, mutta myös erinomainen vastustaja. Suorituksemme saa toisen yrittämään entistä kovemmin. Pyrimme antamaan toisiamme kovemmin onnistumisen tunteita, yhteisöllisyyttä ihmisille ja laskemme hymyjä oman logomme kantajilta. Nyt ihan viimeisinä vuosina olen ollut kyllä pahasti alakynnessä, koska olet tehnyt hienoa työtä edellä mainituissa kohdissa. Ihmiset ovat löytäneet uudelleen luoksesi, jos koskaan ovat sinua unohtaneetkaan. Ihmiset ovat tulleet ilolla, osa ylpeänä rinnallesi jäädäkseen ja osa vain hetken nosteen arkeensa saadakseen. Yhteistä heille on ollut, että sinulla on ollut jotain heille antaa. Et ole laskenut tehtyjä vapaaehtoisia tunteja, otettuja askelia tai järjestelevän kynän piirtoja. Olet rohkeasti lähtenyt tekemään sitä missä sinä olet tähtenä kaltaistesi joukossa. Olet luonut ihmisille upeita tapahtumia, tilaisuuksia ja kilpailuja. Sinun luoksesi on ollut ikään tai sukupuoleen katsomatta helppo tulla nauttimaan, unohtamaan arjen paino ja saamaan uusia kavereita. Sinä olet toiminnallasi luonut tiiviin yhteisön, itsellesi arvostusta antavan yleisön ja olet siinä luonut sivutuotteena todellista ylpeyttä kuulua sinun joukkoihisi. Sinulla on upeaa joukkoa aktiivisena ympärilläsi. He auttavat sinua pyyteettömästi luomaan hyvää ympärillesi. Kiitä heitä nöyrästi omasta ja myöskin tietysti minun puolestani. Yksinhän emme ole kyvykkäitä toimimaan, vaan meillä pitää olla toimintaan kykenevää joukkoa ympärillämme. Se porukka luo meidät, seuran.

Tiedän, että emme koskaan voi olla yhtä. Sinulla on omasi ja minulla omani. Ratamme ja rajaviivamme kyllä kohtaavat aika ajoin eri paikoissa pitkien matkojen takana, mutta koskaan emme samaan logoon voi valitettavasti pukeutua. En kuitenkaan tunne siitä ikävää, koska tiedän, että aina tulee uusia kausia, pelejä ja kisoja. Niissä näen sinut ja nautin jokaisesta pienestäkin hetkestä kanssasi aina yhden ikuisuuden verran.

Odotan jälleen näkemistämme. Viime kerrasta jäi lämmin, jopa rakastava tunne, vaikka voiton veitkin. Kilpailun tulos on toissijaista, kun ensisijalle kiilaa aito välittäminen ihmisten, seurojen ja yhteisöjen kesken.

Kisailkaamme ikuisesti!

Rakkaudella,

Kilpakumppanisi   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat