LuVe 90, Manu-Gorilla reissum bääl!

Manu reissaa kesän 2020!

Alkamassa on meidän Manun, maailman cooleimman Gorillan ja LuVe-maskotti roolin suorittajan kesäreissu. Hän on yhteisön tekijä eli meidän tyyppejä, LuVen ja näin koko Luvian maskotti. Koska Manun luokse ei nyt tapahtumiin pääse liikkumaan tai muuten vaan kokoontumaan, niin hän tulee teidän luokse. Mukana reissukirja, kyläilyn ohjeet ja oma koppa nukkumiseen. Kuka saa hänet ekana yökylään, tutustumaan arkeensa tai ylipäätään elämäänsä? Onko se tutustumassa työpaikalla, kotona vai mukana liikkumassa?

Kysymyksiin alamme saada vastauksia, kun maskottimme tällä viikolla reissum bääl lähtee.

Seuraa Manun kesäreissua LuVen sivuilla tai täältä kotisivuiltamme. Päivitämme hänen kesäänsä tähän samaan uutiseen päiväkirjamerkinnöin.

Hyvää kesän alkua!

-LuVe

--------------------------------------------------------------------------------------------------

28.-29.5.2020 Reissuvihko - Luvian Apteekki

Meillä aloitti reipas kesätyontekijä Manu LuVesta. Ahkera poika, Manu täytti hyllyjä, oli mestari reseptipuolella ja käytti oikeaoppisesti suu-nenäsuojusta.
Manu halusikin muistuttaa meitä suu-suojaimen oikeasta käytöstä!
*Maskit ja suojaimet toimivat vain oikein käytettynä! Ne puetaan puhtain käsin
*Niita ei saa kosketella käytön aikana
*Ne riisutaan ottamalla kiinni nauhoista puhtain käsin ja laitetaan sekajätteeseen, minkä jälkeen pestään kädet
*Manulla oli kertakäyttöinen suu-nenäsuojus, joka suojaa muita ihmisia tartunnoilta.

Apteekin tytöt kiittävät tästä päivästä. Huomenna Manu saa työtodistuksen ahkeroinnistaan #luvianapteekki #LuVe

Varsinainen velikulta tämä harjoittelija Manu. Manu ja meidän oma maskottimme Kamu ystävystyivät ja karvaiset kaverukset saivat paljon aikaan.
Kavereille sattuu ja tapahtuu ja Manuakin piti välillä paikata ja laittaa jäähylle. Onneksi apteekista löytyy apu kaikkiin pieniin hasvereihin, mitä kesällä voi tapahtua. Apteekkari suosittelikin Manulle mukaan pientä ensiapulaukkua, josta löytyy apu moneen haaveeriin.
Manulle kiitos tästä päivästä, hän apinanraivolla pyöritti pillereitä ja lutrasi käsidesiä huolella. Muistattehan tekin edelleen pestä käsiä hyvin vedellä ja saippualla, hyvää viikonloppua!

#luvianapteekki#LuVe

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

09.06.2020 Reissuvihko - OP Nakkila-Luvia

Meillä on täällä Luvian konttorilla ollut nyt pari päivää apulaisena kaveri nimeltä Manu. Manu on Luvian Vedon maskotti ja seikkailee kesällä ympäri Luviaa urheiluseuran 90 v. juhlavuoden kunniaksi.

Manu on päässyt kassapalveluissa tositoimiin avustamaan asiakkaiden tuntemistietojen tarkistamisessa ja päivittämisessä, mutta on ehtinyt myös ottaa rennosti Hippo-kaverustensa kanssa.

Manu kuunteli myös keskittyneenä hyödyllisestä ja edullisesta Vakavan sairauden turvasta. Kertakorvauksella on mahdollista saada taloudelle turvaa esimerkiksi silloin, jos Manulle sattuisi urheillessa vakava tapaturma, joka vaikuttaisi häneen pysyvästi. Tällöin Manun ei mm. tarvitsisi murehtia, että hänen kaikki säästönsä unelmia varten kuluisivat lääkärimaksuihin. Manun mielestä tämä on erittäin hyvä juttu.

Manun mielestä on ollut erittäin kivaa nähdä pankin arkea ja päästä tekemään uusia juttuja. Manusta on ollut meille suuri apu, hän on ollut todella reipas ja piristänyt niin asiakkaita kuin työkavereita.

Pankin väki toivottaa Manulle antoisia kesäseikkailuita! Manu jatkaa tästä matkaa Luvian kesäkahvilaan

#ILuVeYou #LuVe

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.06.2020 Reissuvihko - Luvian Kesäkahvila

Luvian Vedon maskotti Manu on viettänyt viimeiset pari päivää meillä Luvian kesäkahvilassa ja tänään hän jatkoi matkaansa pihan toiselle puolelle, Luotsinpoikaan

#LuVe


   
Lisää uutisia
Luvian Veto ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat